محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

استقلال رکوردار بی ثباتی مدیریتی| ازخطیربه سمیعی، از سمیعی به جویباری

  • کد خبر: ۳۰۹۹۰۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
استقلال رکوردار بی ثباتی مدیریتی| ازخطیربه سمیعی، از سمیعی به جویباری
حتی با تغییر مالکیت باشگاه استقلال همچنان شاهد تغییرات پی در پی در بخش مدیریتی و هیات مدیره این باشگاه هستیم و هلدینگ خلیج فارس نیز نتوانسته ثبات را در این باشگاه حاکم کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تا قبل از اینکه هلدینگ خلیج فارس مالکیت باشگاه استقلال را به عهده بگیرد، انتقاد‌های بسیاری به تصمیم گیران این باشگاه در وزارت ورزش بابت تغییرات پی در پی مدیران این باشگاه بود و بسیاری از کارشناسان اعتقاد داشتند که یکی از مهم‌ترین دلایل ناکامی استقلال تغییرات پی درپی مدیران این باشگاه است.

در آن ایام مدیران متعددی همچون فتح الله‌زاده، افشارزاده، افتخاری، فتحی، کریمی، آجورلو، سعادتمند، خلیل‌زاده، مددی و... به این باشگاه رفت و آمد کردند و علاوه بر این اسامی یک قطار عضو هیات مدیره نیز در باشگاه استقلال سمت می‌گرفتند که نام‌های بسیاری نیز در سال‌های قبل از نقش آفرینی هلدینگ تحت عنوان عضو هیات مدیره به باشگاه استقلال رفتند.

تعدد انتخاب‌ها موجب شد بسیاری بر این موضوع مهم صحه بگذارند که صندلی لرزان در باشگاه استقلال موجب به وجود آمدن چنین فضایی شده و این باشگاه جام‌های بسیاری را از دست داده است.


با روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه استقلال و کنار رفتن وزارت ورزش و سازمان تربیت بدنی امید‌های بسیاری شکل گرفت که استقلال از وضعیت موجود رها شده و ثبات بیشتری را به خصوص در بخش مدیریتی خود تجربه کند، اما هرگز چنین نشد و به حضور هلدینگ خلیج فارس نیز نتوانسته منجر به ایجاد ثبات در این باشگاه شود.

به محض آنکه هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه استقلال انتخاب شد، مدیران در این شرکت عریض و طویل حکم به برکناری علی خطیر دادند. بعد از برکناری خطیر مدتی باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شد تا وی به عنوان سرپرست موقت در این باشگاه فعالیت کند، اما هلدینگ درنهایت تصمیم گرفت این مدیر بی تجربه را به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب کند.

درحالی که سمیعی درحال آزمون خطا در مهم‌ترین صندلی باشگاه استقلال بود، اما ناگهان محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس که خود نیز به تازگی جانشین علی عسگری، مدیرعامل سابق هلدینگ شده، دست به تغییرات شگفت آور زد و افرادی را به عنوان مدیر در این باشگاه به کار گرفته که موجب حیرت و شگفتی اهالی ورزش شد.

هرچند که علی نظری جویباری در سال‌های اخیر همواره نامش به عنوان گزینه احتمالی برای مدیرعاملی باشگاه استقلال مطرح بود، اما هیچ گاه تصمیم گیران باشگاه استقلال در گذشته راضی نشدند که چنین مسئولیت خطیری را به وی بسپارند و همواره او به عنوان یک معاون کاربلد در باشگاه استقلال شناخته می‌شد که شریعتمداری سنت شکنی کرد و جویباری به عنوان مدیرعامل استقلال برگزیده شد.

این، اما پایان ماجرا نبود. حضور افرادی هچون بابایی یا فریده شجاعی (همسر منصور پورحیدری) سوالات متعددی را برای هواداران این باشگاه به وجود آورد که به واقع این افراد چه طور می‌توانند به باشگاه استقلال کمک کنند و آیا اساسا تخصصی از حضور در هیات مدیره یک باشگاه ورزشی را دارند و می‌توانند اهداف بزرگی را در این باشگاه پیش برانند.

فارغ از این نام‌ها، اما آنچه بیشتر توی ذوق می‌زند این است که مالکان جدید باشگاه استقلال نیز موفق نشدند عملا ثباتی را در این باشگاه حاکم کنند و با تغییرات پی در پی عملا همان کاری را انجام می‌دهند که پیش‌تر وزارت ورزش انجام می‌داد و ثبات را به کلی از این باشگاه گرفته بودند.

اینکه عمر مدیریت کنونی چند ماه است، به درستی روشن نیست، اما با دست فرمانی که شریعتمداری در پیش گرفته به نظر می‌رسد که دیری نخواهد گذشت که این هیات مدیره نیز تغییر خواهد کردو احتمالا مدیرعامل جدید برگزیده خواهد شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->